O nás

Štefan Polgári Managing Director

A Dognet társalapítója és vezetője vagyok a mai napig. A hirdetők és partnerek nélküli üres rendszertől a mai, működő hálózatig hosszú volt az út. Hiszek a tisztességes és nyitott vállalkozásban, úgy a patnereink felé, mint a saját vállalati kultúránkban is.

Nagyon büszke vagyok a hozzáállásunkra és aktivitásunkra az affiliate piac edukálásának terén. Kiadtunk már néhány könyvet, e-mail képzést indítottunk, konferenciákat és találkozókat szervezünk. Mindezt annak érdekében, hogy építsük a piacot, és ne csak várjuk azt, hogy valaki beregisztráljon. Ez nem könnyű, és viszonylag drága is, de ez a helyes.

Petronela Pivarčiová Country Manager Dognet Slovakia

A Dognet hálózatában az affiliate marketing szlovákiai és csehországi fejlesztésén dolgozom. A webshopoknak lehetőséget kínálok új ügyfelek és eladások szerzésére tisztán jutalék alapon. Így jobban diverzifikálni tudják a vásárlói forrásaikat, és olyan reklámfelületet szerezhetnek az interneten, amelyet más módon nem érhetnének el.

Fő munkatöltetem az üzleti együttműködés, akvizíció és a hirdetőinkkel való törődés a szlovák piacon, és több cseh kampány esetében is. A közelmúltig munkám nagy részét a hirdetőkhöz és partnerekhez kapcsolódó jutalékok számlázása, és az ehhez tartozó feladatok is képezték.

Természetesen, mindig találni kisebb-nagyobb egyszeri feladatokat, amelyek a hálózatunk fejlesztésével és jobbá tételével, az együttműködések feltételeivel és a kampányok hatékonyabbá tételével kapcsolatosak.

Eközben pedig igyekszem új emberekkel ismeretséget kötni a különböző találkozókon, konferenciákon vagy meetupokon.

Rendszeresen új kihívásokkal szembesülök, amelyek előrevisznek, és hiszem, hogy ez a munkatrend a továbbiakban is megmarad. 😊

Roman Dobiáš Country Manager Dognet Czechia

A Dognet tevékenységéért felelek Csehországban.

Ha szeretne többet megtudni az affiliate-ről, gondolkozik azon, hogy webshopját bekapcsolná az affiliate-be is, szeretné felmérni a lehetőségeit, írjon vagy hívjon bármikor. Abban az esetben is, ha az affiliate marketinggel ezidáig nincs tapasztalata, de akkor is, ha már kipróbálta, és nem volt vele elégedett. Fontos számomra, hogy a kampányok hosszútávon hozzanak hasznot hirdetőinknek, miközben partnereink szemében is vonzók. Klasszikus win-win helyzet. És ha bármilyen kétségem van, vagy nem látok lehetőséget, mindig előre jelzem.

25 éve foglalkozom értékesítéssel és marketinggel. Telekommunikáció területén kezdtem dolgozni, az utolsó 10 évben pedig online marketinggel foglalkozom. Dolgoztam a Sherpas online marketingügynökségnél, ahol nagyon sok tapasztalatot szereztem a weboldalak építésében, optimalizálásában, marketingstratégiák felállításában kisebb és nagyobb ügyfelek részére. De ismerem a hirdető nézőpontját is, a webshopok működését és fejlesztését, mivel 3 évig vezettem egy gyógyszertárat. Tapasztalataimnak köszönhetően meg tudom érteni a hirdetők céljait, elvárásait és lehetőségeit az ő szemszögükből, és ennek köszönhetően könnyebben megtaláljuk a megoldást az optimális és gazdaságilag jól működő affiliate kampányra.

Dávid Puha Head of Business Development

A Dognetnél az új piacokért és a Közép- valamint Nyugat-Európába való terjeszkedésért felelek. Kommunikálok az ügyfelekkel, partnerekkel, ügynökségekkel mind az öt piacon, ahol jelenleg aktív a Dognet – szlovákul, magyarul vagy angolul, mikor hogy. Ebben segítségemre van egy kiváló belsős és külsős kollégákból álló csapat, akik az adott ország nyelvét anyanyelvi szinten beszélik. Az új piacok közül jelenleg a legnagyobb hangsúlyt Magyarországra helyezem, mivel gyorsan növekedünk ezen a piacon, és az affiliate marketing terén még valahogy “csend” van itt.

Ezt mi meg szeretnénk változtatni, és szeretnénk felébreszteni az egész piacot, ami apránként már sikerül is nekünk, sikeresen elindítottunk már néhány nagyobb kampányt is. Nem csak az “asztal mögül” beszélünk, hanem rendszeresen járunk Budapestre kiállításokra és konferenciákra, valamint saját meetupokat is szervezünk, amellyel erősítjük a fejlődő magyar affiliate közösséget is.

Júlia Ferancová Key Relationship Manager

Júlia vagyok, a Dognetnél gyakornokként kezdtem dolgozni tanulmányaim alatt, és azóta is itt dolgozom, közel 4 éve. Korábban Counry managerként a cseh piacért feleltem. Főként új ügyfelek szerzése volt a feladatom, de a partnerek akvizíciója és a meglévő kampányokkal való foglalkozás is hozzám tartozott.

Emellett belsős projektekkel foglalkoztam, és jelenleg Key Relationship Managerként a kulcsfontosságú együttmüködésekért, valamint a partnerek és hirdetők kapcsolatáért felelek. Napi kapcsolatban vagyok partnereinkkel és hirdetőinkkel, és igyekszem az együttműködésünk keretében a lehető legtöbb hozzáadott értéket és törődést közvetíteni feléjük. Átgondolom és kitalálom, hogy az egyik és másik oldal hogy tudná a legjobbat kihozni a kampányokból. A nap javarészét a számítógépem előtt töltöm, de legjobban személyesen szeretek találkozni az emberekkel, legyen az egy személyes találkozó, marketingesemény, konferencia vagy épp kiállítás, amelyekre a Dognettel gyakran járunk. Tehát, bárhol is találkozunk, örülni fogok, ha váltunk pár szót.

Katka Novotná Senior Affiliate Manager

Katka vagyok, a Dognet első állandó munkatársa. Affiliate managerként partnereinkkel, a kampányok integrációjával és ellenőrzésével, a statisztikák figyelésével, problémák megoldásával és egyéb feladatokkal foglalkozom. Partnereinknek nem csak a technikai kérdésekben tudok segíteni, hanem marketinget illető kérdésekkel is fordulhatnak hozzám, mivel két év fél évet töltöttem az ui42 ügynökségnél, e-Commerce kereskedőként.

A partnerekkel való foglalkozáson kívül én felelek a Dognet teljes technikai oldaláért. Intézem az új kampányok technikai integrációját, ellenőrzöm, hogy működik-e a Tracking, hibákat keresek, megoldom a hiányosságokat, fejlesztéseket telepítek …

Más cégekkel ellentétben a Dognetnél hatalmas előnyt látok abban, hogy ha valamit szeretnék változtatni vagy javítani, nem kell hozzá 3 meeting, és egy egész hónap az illetékesek meggyőzésére. Egyszerűen megmondom, Štefan rábólint, és indítjuk a telepítést. Ennek köszönhetően gyorsan tudunk reagálni a partnerek és hirdetők kéréseire, és gyors ütemben tudjuk a hálózatunkat fejleszteni.

Šimon Pavliščák Affiliate Manager

A Dognetben Affiliate Managerként dolgozom, gyakorlatilag Senior Affiliate Managerünk, Katka “ikertestvére” vagyok. Elsősorban az új kampányok integrációja a feladatom. Kampányokat indítok mind az öt országban, ahol jelenleg a Dognet működik: Szlovákia, Csehország, Magyarország, Románia, Lengyelország. Lassan, de biztosan a szlovén és horvát piacon is egyre növekszünk.

Az elindított kampányokat a partnereink körében népszerűsítem a közösségi méidában. Napi kapcsolatban vagyok a hirdetőkkel és partnerekkel is. A hirdetőkkel a konkrét kampányintegrációs folyamat kapcsán egyeztetek, onnéttól kezdve, hogy én küldöm nekik a rendszerünkbe való bejelentkezéshez szükséges adatokat, bekérem a népszerűsítést támogató anyagokat, beillesztem a tracking kódokat, egészen a kampány indításáig. A kommunikáció természetesen nem szakad meg azután sem, hogy elindítottuk a kampányt, folyamatosan ellenőrzöm, hogy helyesen működik-e technikai oldalról nézve. Időben észlelem, ha valami folytán kiesik a tracking, és abban a pillanatban elkezdem intézni a hirdetővel, hogy a probléma mielőbb megszűnjön. A partnerekkel elsősorban a kampányok telepítésének ellenőrzése kapcsán egyeztetek, és válaszolok a naponta felmerülő, kampányokat érintő kérdéseikre. Az is az én feladatom, hogy tudjuk, ki és hogyan népszerűsíti a kampányokat.

Alexandra Ortega Financial Manager

Pénzügyi managerként a vállalat összes pénzügyi folyamata hozzám tartozik. Feladataim nagyrészét a számlázások, a “behajtások” és a jutalékok kifizetése partnereinknek teszi ki.

Mivel a Dognetben prioritás ügyfeleink és partnereink elégedettsége, napi szinten egyeztetek velük különféle, pénzügyeket érintő kérdések és problémák kapcsán.

Pozícióm nagy felelősséggel jár, egyrészt, hogy helyesen számlázzunk a hirdetőink felé, bármiféle hiba nélkül, a megfelelő módon a megfelelő időben. Szintén felelősségem a hibátlan jutalékkifizetés partnereinknek, valamint az összes bejövő Dognet számla kifizetése. Nem minden esetben megy ez stressz nélkül. Azonban, minden stresszes szituáció ellenére úgy érzem, ebben a munkában ki tudok teljesedni, új dolgokat tanulhatok, fejlődhetek, és örömmel foglalkozok vele.

Az egész Dognet csapat, élén Štefannal, fantasztikus emberekből áll, akik kiváló hangulatot teremtenek az irodában, amely mindenkire átragad, aki csak kapcsolatba kerül a Dognettel.